Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » pension » Rodinný penzion - Světlá (penzion, restaurace)

Rodinný penzion - Světlá (penzion, restaurace) [26657]




Rodinný penzion Světlá s pohodovou a klidnou atmosférou se nachází v malebné oblasti Českého ráje u hory Kozákov, která je známá především výskytem polodrahokamů a krásnou,rozmanitou okolní krajinou.

Našim hostům nabízíme ubytování v Českém ráji ve 2 – 4 lůžkových, útulně zařízených pokojích se sociálním zařízením ( sprcha, WC, fén ), možnost využití restaurace a malé knihovny, vhodné ke hraní společenských her či posezení u kávy. Ubytování je poskytováno se snídaní bufetovým způsobem, kde hostům nabízíme domácí produkty vč. chleba či masa od místních farmářů a dále pro naše hosty připravujeme v rámci polopenze večerní menu ( večerní menu není v ceně ubytování ). Při hezkém počasí mohou naši hosté využít i prostornou terasu s výhledem. Pro miminka půjčujeme postýlku, vaničku s lehátkem na koupání či nočník. V patře si děti mohou pohrát v malém dětském koutečku s domečkem a hračkami, venku pak mohou řádit na houpačkách, pískovišti či trampolíně a pohladit si naše ovečky.

Wi-fi zdarma.

V letním období vyzývá nejbližší okolí Kozákova k mnoha možnostem výletů, jako je např. Dlaskův statek, hrad Trosky, Frýdštejn a Kost, zámky Hrubý Rohozec, Sychrov, či Hrubá Skála se skalním městem, výstavy drahých kamenů. K dalším cílům patří i nedaleké Bozkovské jeskyně, rozhledny, Riegrova stezka, Betlémské a Klokočské skály, Besedice, Malá Skála, Sedmihorky a další. Ti, kteří preferují sportovnější vyžití jistě ocení síť cyklistických stezek, školu paraglidingu, jízdu na koni, horolezectví nebo golf. Na své si přijdou i rodiny s dětmi, které zaujme kozí farma s vláčkem, Šťastná země, krásné Muzeum panenek a medvídků, Staré hrady, atrakce města Liberec, jako je ZOO, Dino Park, IQ park či Aquapark nebo jen houpání na houpačce u penzionu, skluzavka či pískoviště v bezpečném prostředí u nás či nedalelké koupaliště s brouzdalištěm. Zajistíme půjčení elektrických kol - skvělá zábava, i méně zdatní se mohou vydat na kole po Českém ráji nebo do hor.

Na naší přilehlé louce chováme ovečky pro potěšení našich dětských hostů.

Restaurace je otevřena 8.00 - 9.30 a 17.30 - 22.00h.Restaurace je pro ubytované hosty, ala carte možno objednat den předem, jinak připravujeme pro naše hosty večerní menu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)