Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Plzeň-město » divadlo » Divadlo Pluto - Plzeň 4 (divadlo)

Divadlo Pluto - Plzeň 4 (divadlo) [26634]



Vážení a milí příznivci divadla a dobré zábavy,

využívám této příležitosti, abych Vám představila Divadlo PLUTO a jeho repertoár. Pokud Vás zaujme, pak Vás velice rádi přivítáme na některém z jeho představení v Plzni nebo naopak rádi přijedeme za Vámi.

Divadlo PLUTO – profesionální scéna malých forem komedie v roce 2013 vstupuje do své 15. sezóny a k této příležitosti vydává tento katalog. Svoji domovskou scénu má více než deset let v O.D. Centrum v Plzni na Doubravce. Roční návštěvnost je cca deset tisíc diváků. Divadlo je velmi oblíbené i pro svůj žánrově a stylově ojedinělý druh zábavy včetně stolové úpravy s pohoštěním. Jeho svérázný repertoár je zaměřený výhradně na komediální žánry od kabaretu přes hudební komedii a muzikály až po operetu.

Soubor je tvořen předními zpěváky a herci, z nichž bych jmenovala Pavla Kikinčuka, Dalibora Tolaše, Bronislava Kotiše atd. Mimořádným hostem představení Uzloviny je MUDr. Radim Uzel. Divadlo PLUTO je srdeční záležitostí i čestného člena – populárního režiséra Zdeňka Trošky, který často jezdívá na jeho představení se pobavit a některé z herců obsazuje do svých filmů.

Nedílnou součástí Divadla PLUTO je jeho fanclub - občanské sdružení Klubu přátel Divadla Pluto, který založili sami diváci, aby usnadnili jeho existenci a umožnili mu tak pořádat Dramstudio. Pokud chcete podpořit Divadlo PLUTO, můžete se stát členem i Vy.

Na rozdíl od jiných soukromých profesionálních scén Divadlo PLUTO po celou dobu existuje bez stálé podpory ze strany města či štědrých sponzorů. Na české profesionální divadelní scéně se jedná o jev dosti ojedinělý, protože jeho existence je po celou dobu jištěna převážně diváckou návštěvností.

Jaké lepší doporučení pro Vaši pozornost si přát.

Těším se na setkání s Vámi nejen v Divadle PLUTO, ale i při vzájemné spolupráci!

Mgr. Jindřiška Kikinčuková
principálka Divadla PLUTO

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)