Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » restaurace, hostinec » Restaurace U Sv. Václava - Mělník (restaurace)

Restaurace U Sv. Václava - Mělník (restaurace) [26581]



Restaurace u sv. Václava se nachází v historickém centru města Mělníka v blízkém sousedství zámku knížete Lobkowicze, nedaleko soutoku dvou největších českých řek Labe a Vltavy. Toto malebné zákoutí nabízí nezapomenutelný zážitek historické atmosféry, snoubící se s jedinečnou gastronomií a bohatou tradicí mělnických vín.

V tomto historickém objektu je restaurace provozována již od roku 1991, kdy její věhlas se šířil velmi rychle. V roce 1998 prošel podnik rozsáhlými interiérovými úpravami, přičemž se změnila tvář restaurace, nikoli však dobré jméno a kvalitní služby.

Zaměřili jsme se na prvotřídní suroviny, z nichž naši kuchaři připravují speciality, jenž jsou chuťově vyvážené s tradičními mělnickými víny. Snažíme se o zachování principů harmonie. Cíl této metody je dvojí: obecně lze snoubením dosáhnout souladu nebo kontrastu. V prvním případě má jídlo i víno podobné vlastnosti, kde se navzájem posilují. Ve druhém případě je pokrm a víno v kontrastu, který se navzájem vyvažuje a zmírňuje. Náš jídelní lístek se Vám snaží ke každému pokrmu doporučit vhodné, harmonicky v chuti vyvážené víno.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)