Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Camp - Měchenice (kemp) [26579]




Camp Měchenice je součástí sportovního areálu T. J. SOKOL Měchenice. Od roku 1986 poskytuje každý rok služby tisícům návštěvníků, z nichž mnozí se do tohoto krásného místa opakovaně vracejí.

Celý areál je umístěn na levém břehu Vltavy, v lesnatém údolí Bojovského potoka. Naši zákazníci obdivují nádhernou přírodní scenerii, vzdálenou jen 20 minut jízdy autem od centra Prahy. Měchenice mají rovněž velmi dobré vlakové a autobusové spojení s centrem. V letním období je možné využít rovněž romantickou lodní linkovou dopravu. Kromě toho zajišťuje camp po celou dobu provozu vlastní dopravu minibusy a autobusy, včetně nabídky výletů do okolí Prahy.

Camp v Měchenicích poskytuje ubytování v bungalovech, studiích, apartmánech, místa pro vlastní stany či karavany nebo ubytování v privátních apartmánech. Spolu s restauračním zařízením je v areálu dětské hřiště, je zde také možnost zapůjčení kanoí nebo horských kol k projížďce do okolí, stejně jako pronájem tenisových dvorců a široké možnosti dalšího sportovního vyžití.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)