Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Liberec » hotel, hostel » Hotel Arena - Liberec (hotel, restaurace)

Hotel Arena - Liberec (hotel, restaurace) [26559]



Liberecký tříhvězdičkový Hotel ARENA nabízí komfortní ubytování a kvalitní služby během Vašich pracovních cest, rodinných výletů či sportovních kempů. Hotel je umístěn nedaleko centra krajské metropole v moderním sportovně-relaxačním areálu Sport Parku Liberec. Díky širokému zázemí v podobě kongresové části přilehlé Home Credit Areny, krytým a venkovním sportovištím, barům a restauracím umístěným v areálu je náš hotel ideálním místem pro pořádání Vašich kongresů, seminářů, teambuildingů či sportovních kempů a soustředění.
O chutné stravování našich hostů se stará hotelová Restaurace STADION, v jejíž nabídce naleznete tradiční česká jídla, speciality zahraniční kuchyně i širokou nabídku točených piv.
 
Tříhvězdičkový hotel nabízí apartmány a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Díky bezbariérové úpravě společných prostor a vybraných pokojů poskytujeme vhodné ubytování v Liberci i pro hosty se sníženou pohyblivostí. Nabízíme klidné a pohodlné ubytování pro každého. Všechny hotelové pokoje jsou vybavené sprchovým koutem, toaletou, televizorem a telefonem.
 
Hostelová část nabízí ubytování ve čtyř- až šesti-lůžkových pokojích. Pokoje mají společné sociální zázemí (oddělené pro muže a pro ženy) a kuchyňku vždy pro pět pokojů na poschodí. Díky vysoké kapacitě ubytovny a širokému sportovnímu zázemí, které nabízí přilehlý areál Sport Parku Liberec, je Hotel ARENA ideálním místem pro Vaše sportovní soustředění a kempy.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)