Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Pardubice » restaurace, hostinec » Cukrárna Nella - Lázně Bohdaneč (restaurace)

Cukrárna Nella - Lázně Bohdaneč (restaurace) [26557]



Historie tohoto domu čp. 112. První zmínka o našem domě čp. 112 se datuje do r. 1520, že již stál v řadě měšťanských domů na náměstí. Od r. 1705 je v držení předků rodu Heřmanů, kdy byl zakoupen za 4000 zlotých. Od roku 1888 byl v domě zahájen provoz drogerie Josefem  Heřmanem, tato živnost se dědila až do roku 1950, kdy byla komunisty zkonfiskovaná včetně celého domu. Dům nechali postupně chátrat,  až jej v havarijním stavu navrhli k demolici. V tomto zdevastovaném  stavu jej komunisti raději vrátili v sedmdesátých letech 20.století  Oldřichu Heřmanovi, dědečkovi dnešní spolumajitelky domu Jitky Papákové. Od roku 1977 byl dům postupně rekonstruován.

Po revoluci v listopadu 1989 jsme se rozhodli pro vybudování cukrárny v přízemí domu a po nezbytných stavebních úpravách jsme v roce 1991 zahájili její provoz.

Nabízíme velký výběr zákusků (klasické, italské, diabetické, pralinky, vánoční cukroví, v kelímku...), dortů, pohárů, kávy a nápojů.

U nás si na svatbu můžete objednat: svatební a rohové koláčky, svatební dorty, zákusky a minikousky dle našeho katalogu  z webových stránek. Dále pak je možno si objednat speciální dorty dle Vašeho přání při osobní konzultaci dle Vašeho grafického návrhu nebo Vašich představ. Součástí zakázky může být i dovoz našich výrobků na místo svatební hostiny přesně ve Vámi určenou dobu.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)