Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Tachov » restaurace, hostinec » Stará Sladovna - Chodová Planá (restaurace)

Stará Sladovna - Chodová Planá (restaurace) [26510]



Restaurace „STARÁ SLADOVNA“ se nachází v kamenné budově původní sladovny využívané pivovarem do roku 1860 k výrobě a uskladnění sladu. Jedinečná architektura budovy byla impulsem pro její citlivou rekonstrukci a využití k neobvyklé prezentaci místního piva a jeho historie.

Otevřením restaurace „Stará Sladovna“ navazuje Rodinný pivovar v Chodové Plané na tradici velkých zahradních pivnic. Originální restaurace tak nabízí nejen 150 míst obklopených pivovarskou technologií, ale i velkou terasu s překrásnou pivovarskou zahradou o celkové kapacitě cca 300 míst a výhledem na historický komplex budov pivovaru.

Beerrarium, společný svět technologie piva a gastronomie, nabízí možnost nechat se na okamžik vtáhnout do kouzelného světa piva a poodhalit jeho tajemství. Na sestavení pivního lístku restaurace „Stará Sladovna“, který obsahuje v základní nabídce vždy minimálně 10 druhů chuťově zajímavých piv, se podíleli první diplomovaní pivní sommeliéři v České republice, Jiří a Vojtěch Plevkovi.

Širokou paletu nabízených druhů piv, rafinovaně doplněnou chutí originálních specialit místní kuchyně, ocenil i prezident Václav Klaus při své návštěvě pivovaru v lednu 2008.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)