Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Cheb » restaurace, hostinec » Pizzeria & Restaurant Daangelo - Cheb (restaurace)

Pizzeria & Restaurant Daangelo - Cheb (restaurace) [26505]



Vážení hosté, dovolte nám, abychom Vás pozvali do naší pizzerie. Rádi Vás zde pohostíme a připravíme jedno z řady nabízených jídel. Snažíme se Vám poskytnout dobrou kvalitu za přijatelné ceny.

Naše filozofie zní - kvalitně, rychle a za přijatelnou cenu. Kvalitu těsta dle speciálního receptu oceníte obzvláště v kombinaci s originálním jemným sýrem Mozzarella, dováženým ze samotné Itálie. U nás nenaleznete "pouze" pizzu. V nabídce jsou připraveny těstoviny, saláty, minutky, polévky a dokonce i dezerty. Věřím, že Vám u nás bude chutnat a že se k nám budete rádi vracet.

Italská kuchyně si u nás získala mimořádnou oblibu. Nabízí širokou paletu tradičních jídel, jejichž původ lze hledat v dobách dávno minulých: mísí se zde prvky řecké, římské, byzantské i orientální.Také jednotlivé oblasti Itálie vtiskly svou vlastní pečeť kulinářským tradicím země a obohatily italskou kuchyni o jedinečné speciality.My jsme pro Vás ale ještě naší nabídku rozšiřili o další speciality naší a zahraničních gastronomií.To vše doplňujeme ještě našimi originálními recepty, které jistě ocení i opravdoví gurmáni.

Myslíme i na Vaše děti a v našem nekuřáckém salonku si můžou děti užít spoustu zábavy a Vy si v klidu vychutnáte jídlo nebo třeba kávičku. 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)