Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » hotel, hostel » Hotel Žákova Hora - Herálec (hotel, restaurace)

Hotel Žákova Hora - Herálec (hotel, restaurace) [26465]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Hotel Žákova hora je situován do samého centra Žďárských vrchů, do klidného a malebného zákoutí Českomoravské vysočiny. V ekologicky čisté krajině,  nás najdete v obci Herálec, od jejíž zástavby je hotel oddělen hotelovým parkem.

Celoroční provoz hotelu a jeho poloha  nabízí možnosti  konání jak  rodinné a individuální rekreace, tak i firemních oslav a školení. Je vhodný pro ozdravné a sportovní pobyty i pro setkání různých zájmových skupin. Výborné místo k pasivnímu i aktivnímu odpočinku, navíc i  s možností využít hotelové relaxační  centrum.

Od  hotelu vedou značené turistické trasy a cyklotrasy. V zimních měsících to jsou i udržované lyžařské stopy.

 

Hotel má kapacitu 19 pokojů  s 38 lůžky a s vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou a s možností 8 přistýlek. Tři dvoulůžkové  pokoje  mají  bezbariérový přístup. Pro rodiny s malými dětmi je k dispozici dětská postýlka. Ubytování poskytuje dostatek klidu pro relaxaci a nerušený odpočinek.

 

 

Hotelová restaurace   nabízí 46 míst k posezení v příjemném, stylovém a nekuřáckém prostředí, kde si můžete dopřát cenově dostupné   pokrmy z hovězího, vepřového a kuřecího masa, pečená vepřová žebírka i kolena, těstoviny, saláty, dezerty a  velký výběr nealkoholických i alkoholických nápojů. Gastronomický zážitek, můžete zakončit ochutnávkou z nabídky kvalitních vín vinic jížní Moravy. Dalších 50 míst je hostům k dispozici od jara do podzimu, kdy je v provozu venkovní terasa  s výhledem do zeleně přilehlého parku.

Stavebně odělena je ta část restaurace, která je  určená pro kuřáky a na tuto navazují prostory s biliárdem s celkovou kapacitou 36 míst.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)