Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » restaurace, hostinec » Pizzeria La Gamba - Brno-Lesná (restaurace)

Pizzeria La Gamba - Brno-Lesná (restaurace) [26428]



Pizzeria La Gamba byla otevřena v Brně na Lesné v roce 2004. Pro své zákazníky máme připraveno mnoho italských pokrmů, jako jsou kvalitní italské těstoviny, 40 druhů pizzy dle neapolské receptury, ryby, steaky ze svíčkové, vepřového, kuřecího a jehněčího masa. Zároveň pořádáme několik akcí do roka, kde nabízíme kulinářské speciality z různých částí světa, např. maďarskou, slovenskou, českou nebo skandinávskou kuchyni. Na svatého Martina jsou pro Vás nachystány martinské husy a v období honů kvalitní zvěřinové hody.

 Pro vyznavače kvalitních domácích i zahraničních vín máme připraven obsáhlý vinný lístek, se kterým nám vypomáhal akreditovaný degustátor z Jižní Moravy. Při rekonstrukci jsme mysleli i na Vaše malé děti, pro které jsme uvnitř vytvořili malý dětský koutek plný hraček, který Vaše ratolesti zabaví na dosti dlouhou dobu, abyste si mohli v klidu vychutnat naše pokrmy. Restaurace disponuje 95 místy, je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část a ve spodní části restaurace je k dispozici místnost pro max. 25 osob, vhodná k pořádání různých akcí, večírků, rautů nebo svateb.

Pro horké letní dny je nachystána velká letní zahrádka v klidné zadní části restaurace s rozšířenou nabídkou jídelníčku o různé druhy salátů, nealkoholických i alkoholických koktejlů. K dispozici je Vám také velké parkoviště přímo u restaurace. Naše otevírací doba je každý den včetně soboty a neděle od 11.00 – 24.00hod. Vaříme do 23.00hod.

Rádi Vás v naší restauraci Pizzeria La Gamba přivítáme (a to nejen na pizzu) a přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených u nás – a hlavně „DOBROU CHUŤ!“


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)