Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » hotel, hostel » Hotel Olympionik - Mělník (hotel, restaurace)

Hotel Olympionik - Mělník (hotel, restaurace) [26246]




Hotel OLYMPIONIK a zároveň KONGRESOVÉ a SPORTOVNÍ CENTRUM stříbrného medailisty z OH v Sydney Rudolfa Kraje se nachází nedaleko od centra historického města Mělník, cca 25 km od hl. města České republiky – PRAHY. Hotel je koncipován jako moderní ubytovací zařízení s důrazem na maximální pohodlí a soukromí svých hostů a nabízí služby na vysoké úrovni za velmi přijatelné ceny. Vedle oddechu a relaxace bude pro všechny připravena široká nabídka sportovního vyžití.

Hotel Olympionik byl postaven s důrazem na maximální pohodlí a soukromí svých hostů, je vybaven nejmodernější technikou a nabízí služby na vysoké úrovni za velmi přijatelné ceny. Vedle oddechu a relaxace je pro všechny návštěvníky hotelu připravena široká nabídka sportovního vyžití.

Najdete zde moderně vybavené kongresové centrum, sportovní a relax centrum – zahrnující fitness, tělocvičnu, tenisové kurty, saunu, whirlpool, solárium a nejrůznější druhy masáží.

Hotel se nachází nedaleko od centra historického města Mělník, cca 25 km od hlavního města Prahy a díky své koncepci a příznivé poloze v blízkosti hlavního města a zároveň díky své příznivé dopravní dostupnosti se stává centrem zájmu jak pro obchodní klientelu, tak i pro rekreační pobyty – návštěvníky přijíždějící za účelem poznávání kulturně-historických památek a přírodních krás mělnického okolí. Poloha hotelu je příznačná i pro vyznavače pěší turistiky (především oblast Kokořínska a jeho okolí) a cykloturistiky, dále pak i pro příznivce aktivní a rodinné dovolené.

KONGRESOVÉ CENTRUM: Nabízí prostory pro konání kongresů, vzdělávacích kurzů, firemních akcí, seminářů, školení a různých společenských a kulturních akcí jak pro firmy, tak i jednotlivce. Sál je vybaven moderní audiovizuální technikou. Pevné nebo wi-fi připojení na internet je k dispozici zdarma v prostorách celého hotelu. Veškeré konferenční prostory jsou bezbariérové a plně klimatizované. Součástí je zajištění veškerých gastronomických služeb – coffee breaks, rauty , bankety, koktejly apod.

SPORT a RELAX: Součástí hotelu je sportovní centrum zahrnující multifunkční tělocvičnu s boxerským ringem, fitness, venkovní travnatou plochu pro všechny druhy sportu a venkovní tenisové kurty se speciálním umělým povrchem. Pro zájemce je určena celá řada pohybových aktivit a cvičebních hodin jako je aerobik, Pilates, Zumba, Bosa, Fitbox, Bodystyling, Orientální tance a mnoho dalších. Hotel přichází také s nabídkou speciálních pobytových akcí a dalších volnočasových aktivit jako jsou wellness víkendy pro ženy, prodloužené víkendy zaměřené na aktivní odpočinek a relax, speciální pobytové balíčky pro všechny skupiny i věkové kategorie apod.

 

Kapacitu hotelu OLYMPIONIK tvoří 22 pokojů, z toho:

15 dvoulůžkových pokojů - některé z nich s možností přistýlky

+ 1 dvoulůžkový pokoj s bezbariérovým přístupem

pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a WC, manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, plazmovou TV, telefonem, přípojkou na internet a trezorem

2 třílůžkové pokoje

3 jednolůžkové pokoje – některé s možností přistýlky

Pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a WC, plazmovou TV, telefonem, přípojkou na internet a trezorem.

2 apartmány - prostorné apartmány jsou vybaveny samostatnou koupelnou s prostornou vanou,2x WC – z toho jedno samostatné, samostatná ložnice a obývací pokoj, luxusní vybavení,plazmová TV, telefon, přípojka na internet, minibar, trezor, župany, vysoušeč vlasů.

 

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)