Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-venkov » restaurace, hostinec » Hospůdka U Zlatého srnce - Holasice (restaurace)

Hospůdka U Zlatého srnce - Holasice (restaurace) [26119]



Hospůdka se nachází cca 400 m za Rajhradem směrem po staré silnici na Židlochovice. U nás máte velkou výhodu, že zde můžete bez problémů zastavit(i autobusy a náklaďáky), neboť máme vlastní parkoviště.

Nabízíme: pivnici pro 24 osob, jeden (myslivecký) salonek pro 22 osob, druhý (vinařský) salonek pro 34 osob. Dále letní zahrádku s 32 místy a pro potěšení našich malých hostů menší dětský koutek s houpačkou a skluzavkou.

Všechny prostory hospůdky nabízejí zdarma možnost bezdrátového internetu.
Pro všechny hravé je tu kulečník!
Jídelní lístek naši kuchaři sestavili v duchu moravské a české kuchyně, kde nechybí báječná svíčková, guláš, kolena, žebra, nivové hříbečky a jiné lahůdky.
Dále nabízíme MENU v počtu čtyř jídel každý den.


V rámci nápojů si zde zajisté každý najde své. Náš kvalitní a odborně vyškolený kolektiv kuchařů a číšníků s dlouholetou odbornou praxí Vám jistě vyhoví ve všech směrech.

Svou polohou vám naše hospůdka nabízí ideální prostor pro pořádání jak rodinných oslav, firemních akcí, společenských večírků, tak i svateb, promocí, nebo dětských oslav. Pro tyto akce vám zajistíme jak dekoraci, květinovou výzdobu nebo hudbu jakéhokoli žánru.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)