Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Znojmo » pension » Rumburak - Bítov (penzion)

Rumburak - Bítov (penzion) [26118]




Restaurant, penzion, rozhledna, školící středisko a sportovní areál RUMBURAK najdete nad Bítovskou zátokou Vranovské přehrady, samostatně stojící v téměř nedotčené přírodě 600m před hradem Bítov.

Areál je nově postaven s dominantním výhledem na vesničku Bítov, zříceninu hradu Cornštejn a údolí Vranovské přehrady.

Naše okolí je vyhledávaným místem především milovníky přírody, kulturních a historických památek, cykloturistiky, rybaření, koupání,  společenské a sportovní zábavy.

V blízkém okolí přehrady je nespočet zajímavých míst jako například národní park  Podyjí, navazující na Dolní Rakousko se spoustou vinic propletených cyklostezkami a zříceninami hradů.

Samotná návštěva hradu Bítov , zříceniny hradu Cornštejn , barokního zámku ve Vranově nad Dyjí  či rakouského městečka Hardegg se stejnojmenným hradem a královského města Znojma s mnoha dalšími památkami a zajímavostmi se pro Vás stanou určitě pěkným zážitkem z Vaší dovolené.

Zajímavou atrakcí je také obnovená lodní doprava po Vranovské přehradě

V Bítovské zátoce (20 minut pěšky pod penzionem, nebo autem) je možnost koupání, zapůjčení loďky a zakoupení rybářské povolenky.

Areál Rumburak nabízí celoročně široký výběr aktivit.

Ve společenském a sportovním areálu najdete také novou restauraci se školícím střediskem s kapacitou 65 a 90 míst, na které navazují dvě venkovní terasy s krásným výhledem pro 70 osob. Naše kuchyně nabízí široký výběr jídel, snídaně, obědy, večeře, polopenze, rauty. V areálu je také možnost grilování na otevřeném ohništi pod pergolou pro 40 osob. Na objednání zajišťujeme různé společenské akce, svatební hostiny, oslavy narozenin, firemní večírky a školení. Nabízíme možnost konání svatebních obřadů přímo v areálu. Parkování, úschovna kol a kočárků zdarma.V areálu je pro všechny návštěvníky přístupný internet zdarma.

Sportovní areál - nabízí tenisový kurt s umělým povrchem,víceúčelové hřiště také s umělým povrchem, dvě bowlingové dráhy, fitness, kulečník, fotbálek a dětské hřiště.Ke správné relaxaci přispěje i využití masážních přístrojů, masážního křesla, hydromasážní vany pro dvě osoby či využití venkovního zastřešeného bazénu. Pro ubytované hosty je využití bazénu zdarma.

Milovníci pohledů z výšin ocení novou rozhlednu, která sahá do výše 30ti metrů a nabízí výhled z nadmořské výšky 504 metrů. Na její vrchol stačí vystoupat 146 schodů. U rozhledny můžete využít v letních měsících občerstvení, posezení uvnitř i venku pro 40 osob, prodejnu upomínkových předmětů, toalety i možnost parkování kol.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)