Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » hotel, hostel » Hotel Pokrok - Staré Hamry (hotel, restaurace)

Hotel Pokrok - Staré Hamry (hotel, restaurace) [26070]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

 

Hotel Pokrok leží v malebném údolí říčky Bílá v nadmořské výšce 521m, v centru lyžařského střediska, přímo u nástupních stanic všech vleků a centrálního parkoviště a prodeje jízdenek.

Hotel je ideálně umístěn z hlediska dostupnosti a to v centru obce Bílá u silnice vedoucí na hraniční přechod se Slovenskou republikou. Příjezd k hotelu je možný přes Frýdek Místek a Ostravici, nebo od Rožnova p.Radhoštěm přes Horní Bečvu. Příjezd je možný také od dvou hraničních přechodů se Slovenskou republikou, Bumbálka a Konečná.

 

Hotelový komplex má kapacitu 165 lůžek a sestává se z hlavní budovy s kapacitou 90 lůžek a dvou dependancí Hořec s kapacitou 40 lůžek a Javořina s kapacitou 35 lůžek.

Ubytování v hotelu Pokrok je v hlavní budově, která má dvě patra a nebo ve dvou dependancích Hořec a Javořina. Všechny pokoje mají základní jednoduché vybavení sportovního charakteru. Všechny pokoje mají umyvadlo s teplou a studenou vodou. Část pokojů v hlavní budově má sociální zařízení na chodbě.

V hlavní budově jsou pokoje dvou, tří a čtyř lůžkové. Ubytování v dependancích Hořec a Javořina jsou ve stylu studia, kde každé studio při vstupu má předsíň, kde jsou skříně a vstupy do koupelny a toalety. Jsou zde dva třílůžkové pokoje. Také zde je vybavení pokojů jednoduché, sportovního charakteru s možností zapůjčení TV.

Všechny pokoje mají přípojku na kabelovou televizi, které se zapůjčují dle požadavků zákazníků.

V hlavní budově je bezplatná WIFI, společenská místnost, kulečník, stolní fotbálek a solárium. Dále návštěvníkům v rámci služeb nabízíme možnost využití sauny, popř. venkovního whirpoolu,půjčovny kol a na objednávku masážní služby.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)