Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » restaurace, hostinec » Restaurace V Ráji - Mšeno-Ráj (restaurace)

Restaurace V Ráji - Mšeno-Ráj (restaurace) [26051]



Pension "V Ráji" se nachází v malebné obci Ráj, v srdci Kokořínského údolí, které je zvláště vhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku, rybolov a vyjížďky na koních.

V pensionu, který vznikl kompletní přestavbou statku z r. 1840, vám nabízíme ubytování pro 20 osob. Pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou vybaveny chladničkou. K dispozici je též sauna s barem a uzamykatelný sklad pro jízdní kola. Mozne je volne WIFI pripojeni na internet. Na venkovním prostranství najdete parkoviště pro osobní automobily, hřiště na volejbal, nohejbal a ohniště s grilem. Pension je standardně provozován od března do prosince, v ostatních měsících je možná individuální dohoda.

Provoz restaurace, která se nachází v samostatném objektu vzdáleném 60 m od pensionu, zajišťuje obědy a večeře jak pro hosty pensionu, tak i pro ostatní zájemce. V restauraci je možné stravování 50 osob ve vnitřních prostorách a dalších 60 osob na venkovní terase. Hostům je k dispozici kulečníkový stůl, stolní fotbal a šipkový automat.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)