Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mladá Boleslav » pension » Farma PCT - Ptýrov (penzion, restaurace)

Farma PCT - Ptýrov (penzion, restaurace) [26049]



Pokoje rodinného penzionu na Ptýrově nabízí stylové ubytování nad hlavní stájí farmy, kde je spánek sladký a hluboký. Nabízíme klasické dvoulůžkové pokoje i apartmány. Samozřejmostí je bohatá snídaně v ceně ubytování. Prozkoumejte nabídku našich pobytových balíčků, jistě najdete ten pravý právě pro Vás!

Nabízíme možnost stanování a kempování v areálu. Ideální prostředí pro rodiny s dětmi.

 

Restaurace Farma Ptýrov skýtá příjemnou atmosféru, kde se snoubí stylové prostředí, delikátní kuchyně a přátelská obsluha.
Připravujeme pokrmy z pokladnice tradičních českých receptur připravovaných dle trendů moderní kuchyně. Stejně tak hledáme inspiraci v kuchyních celého světa. Používáme čerstvé suroviny z lokálních zdrojů s maximálním přihlédnutím na sezónnost jednotlivých ingrediencí tak, abychom Vám je servírovali v té nejvyšší kvalitě a v okamžiku nejvýraznější chuti. Romanovské jehněčí z farmy Košík, zvěřina z klokočských lesů, mělnický chřest a další jsou surovinami, které Vám připraví náš šéfkuchař.
S výběrem a doporučením zajisté poradí obsluhující personál restaurace, který Vám pomůže také s výběrem vhodného vína k Vašemu pokrmu, nebo doporučí specialitu dne.
Jsme připraveni plnit Vaše náročná přání, máte-li nějaké tajné, neváhejte jej vyslovit.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)