Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Sport Bar Zipo Havana - Praha 9 (restaurace)

Sport Bar Zipo Havana - Praha 9 (restaurace) [26031]



Služby naší restaurace můžete využívat již od října roku 2006 a i nadále Vám chceme nabízet kvalitní služby v oblasti gastronomie.

Nabízíme Vám příjemné posezení v moderně zařízeném interiéru v městské části Prahy 9 - Hloubětíně s kapacitou 85 míst a letní zahrádkou pro 50 lidí. Celá restaurace je vybavena velkoplošnými LCD a plazmovými televizory pro pohodlné sledování sportovních přenosů. Rádi pro Vás také uspořádáme rodinné oslavy, narozeninové párty nebo jiné akce. Součástí restaurace je i oddělená moderní herna s výherními i nevýherními automaty.

Věříme, že Vás naše restaurace zaujme nejen příjemným prostředím, ale i profesionálním přístupem našeho mladého školeného personálu. Klademe důraz na kvalitu, jak v nabídce nealkoholických i alkoholických nápojů, tak především při přípravě jídel.

Nabízíme Vám každý všední den výběr z širokého poledního menu, minutkových specialit a stálého jídelního lístku. Naši profesionální kuchaři rádi vyhoví Vašim připomínkám a přáním.

Součástí restaurace je i příjemně osvětlený a zařízený bar, kde Vám naši barmani a barmanky ochotně namíchají různé druhy světově známých koktejlů, připraví kávu od firmy Filicori, natočí chutné pivo a pivní speciály od firmy Staropramen, nebo nabídnou něco z pravidelných víkendových akcí na nápoje za zvýhodněnou cenu.

Doufáme, že Vás naše nabídka i služby zaujmou a budete se k nám rádi vracet.

Těšíme se na Vaši návštěvu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)