Útulná a přátelská italská restaurace Da Emanuel vás okouzlí příjemnou domácí atmosférou a milou obsluhou. Pocit, že jste u moře vytváří zajímavý interier v námořním stylu. Majitel restaurace, Emanuele Ridi, pochází z ostrova Elba a byl vychováván v kuchyni svých prarodičů, kteří vlastnili na břehu tohoto krásného ostrova restauraci plnou čerstvých ryb. Právě díky prarodičům se stal Emanuele výborným kuchařem. Jeho ostrov mu byl však malý, a tak se rozhodl zkusit štěstí ve světě. Praha zvítězila, neboť právě zde potkal svou současnou ženu, a spolu s ní v roce 1998 otevřeli rodinou restauraci v Dejvicích. Na vlastní kůži spolu poznali nelehký začátek, ale teď již na sebe mohou být právem hrdí. Vybudovali krásnou restauraci s domácí atmosférou plnou výborných pokrmů, kam je nutné na místečko k obědu či večeři zavolat předem a udělat si rezervaci.
Tajemství italské kuchyně je v čerstvosti surovin a právě proto přijíždí několikrát týdně do restaurace rybáři, jenž přiváží čerstvé úlovky mořských ryb, které vám obsluha předvede a nechá na vaše přání připravit. Humr, mořský vlk, pražma královská, ropušnice, slávky, mušle, krevety to je jen výčet několika málo druhů, které naleznete vždy čerstvé v naší nabídce.
Naše menu je plné jednoduchých a vynikajících domácích receptů včetně přímo v restauraci připravených těstovin. Kromě čerstvých ryb naleznete na našem jídelníčku i mnoha druhů mas typických pro italskou kuchyni (telecí, hovězí ad.), obohacených o sezonní speciality jako jsou jehně, kůzle, perlička a další. Nejvyšší kvalita používaných surovin je samozřejmostí.
Emanuele však není jen výborný kuchař, ale i znalec vín. V Da Emanuel tak naleznete pestrou nabídku, ze které vám naše obsluha dokáže vždy vhodně doporučit. Nebudeme vám více prozrazovat a raději vás pozveme, abyste se přišli sami přesvědčit.
Speciality podniku: