Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Restaurant Sakura - Praha 6 (restaurace)

Restaurant Sakura - Praha 6 (restaurace) [25927]



 

Restaurace Vám nabídne nejen velký výběr SUSHI a JAPONSKÉ KUCHYNĚ, ale také příjemné posezení u kávy a koktejlů.

Jsme japonské restaurace specializované na sushi, ve kterých Vám naši kuchaři připraví ty nejlepší pochoutky z čerstvých ryb, jako jsou například maki sushi, nigiri sushi, temaki sushi, sashimi a naše specialitky insideout a sakura tempura crunch roll. Za zmínku stojí i king praw garlic anebo sweet. Těšit se můžete i na široký výber vín nejen z Čech, Itálie, Portugalska, Španělska a Chille, ale i na speciální víno k sushi (Sushi wine). To vše si můžete vychutnat v rozmanitých prostředích našich restaurací, kde se o Vás královsky postaráme.

Jelikož je u nás na prvním místě spokojenost našeho hosta, máme pro Vás připravené služby pro dokonalé pohodlí a Vaší pohodu. Samozřejmostí je možnost rezervace celé restaurace pro soukromé i firemní večírky, svatby, promoce a jiné společenské akce.

V Praze 6 je nejstarší restaurace z rodiny SAKURA a nachází v budově bývalého obytného paláce Zemské banky zvaný Skleněný palác nebo také lidově ,,Skleňák”. Pro Zemskou banku ji navrhl architekt R.F.Podzemný. Tato funkcionalistická budova, jejiž fasáda je z bílého obkladu, byla dostavěna v roce 1937. Na svojí dobu mělo toto dílo mnoho technických vymožeností jako například podzemní garáže nebo podlahové vytápění. Tento obytný dům je vkomponován do bloku se zalomeným půdorysem. Tato budova je chloubou městské části Prahy 6.

služby a nabídky pro zákazníky:

  • Sushi take away (rozvoz jídel domů, do kanceláře...)
  • Možnost uspořádání firemních večírků, narozeninové oslavy, svatby ...)
  • Catering
  • Nabízíme dárkové poukazy pro příbuzné a přátelé...
  • Happy hour (od pondělí do pátku mezi 11. - 15. hodinou)
  • V létě je otevřená zahrádka (od 11 do 22 hodin)
  • Dětský koutek

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)