Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Da Fu Hao - Praha 5 (restaurace)

Da Fu Hao - Praha 5 (restaurace) [25888]



Running Sushi neboli sushi na běžícím pásu - je nejpříjemější způsob, jak se ponořit do chuti japonských specialit. Ve dvou řadách originálního otočného pásu se neustále objevují talíře se sushi, maki, dim-sun a dalšími japonskými, čínskými - prostě východoasijskými specialitami. V horní řadě jsou to jídla teplá a ve spodní studená. Stačí jenom otevřít skleněná dvířka a vybrat si. A k tomu Vám obsluha přinese již v přiznivé ceně zahrnutou polévku misó, nebo pikantní polévku.

Sushi připravujeme vždy z čerstvých ryb přímo před návštěvníkem! Sushi zabalíme s sebou + 6 Kč krabice. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Sushi se vždy připravuje z těch nejlepších a čerstvích ingrediencí. Konzumováno by mělo být neprodleně. Prfesionální kuchaři vybírají pro přípravu sushi nejčerstvější a kvalitní ryby. Krátkodobé zmražení ryby pod 18° celsia před samotnou přípravou sushi není na závadu, dokonce jej profesionálové doporučují. Zdravotní studie prokázaly, že sushi má velmi dobrý dietetický vliv na lidský organismus. Syrové ryby obsahují důležité látky, minerály a proteiny. Jiné studie prokázaly, že wasabi (japonský křen) používaný pro dochucení rýže a v něm obsažené látky, zastavují množení bakterií v ústní dutině, omezují proliferací rakoviných buněk a mají antiastmatické účinky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)