Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » U rytíře Jakuba z Kunratic - Kunratice (restaurace)

U rytíře Jakuba z Kunratic - Kunratice (restaurace) [25861]




Rádi bychom Vám představili restauraci U RYTÍŘE JAKUBA z Kunratic.
Tato vznikla v rekonstruovaných prostorách hospodářského dvora náležícímu k zámku Kunratice.

Celý prostor je rozdělen na dvě hlavní části – víceúčelový sál, který je opatřen pro zvukovou aparaturou a pódiem, kde je možnost pořádání mnoha různých akcí ( svatby, podnikové rauty, rodinné oslavy, přednášky, školení, plesy, představení pro děti, amatérská i profesionální vystoupení apod.)

Druhou částí je restaurace s klenbovými stropy, v čelní části s dominantním barem. Také v této restauraci je možnost oddělení prostor pro různý počet hostů v uzavřené společnosti. Interiér zachovává původní historickou atmosféru. Vybavení kuchyně splňuje nejpřísnější hygienické normy, totéž samozřejmě platí i o všech technologických procesech.Tato restaurace je nekuřácká, v celé restauraci je možnost připojení wi-fi! Připravujeme pro vás v tomto ohledu ojedinělé překvapení, které bude zajímavým doplňkem obvyklých způsobů při volbě vašeho menu.

Provoz tohoto gastronomického zařízení je zahájen ráno v 9.00 hodin. Bude možno zde posnídat, na výběr bude široká škála nealkoholických nápojů, různé druhy kávy, čajů, lákadlem se stane čerstvé pečivo, saláty.

Nabídka jídel je dostatečně široká pro uspokojení co nejširšího okruhu strávníků. Naše velká pozornost je věnována staročeským specialitám, které jsou méně známé - vycházeli jsme z receptů renomovaných mistru kuchařů ( zeleninové knedlíky, staročeská uhlířina, pečené brambory se slaninou, masové srnčí medailonky...) a tyto speciality mohou být připravovány, nebo dokončovány na mobilním grilu před hosty. Při přípravě pokrmů pracujeme s moderní technologií, chceme plnit a udržovat nové poznatky při tepelné úpravě jídel.Tato staročeská kuchyně bude vhodně doplněna moderními mezinárodními trendy, především lehkými pokrmy jako jsou těstoviny, saláty, drůbež, ryby a nezapomněli jsme ani na vegetariány. Každý všední den se podává zvýhodněné polední menu a také bude možnost získání klientské karty ( věrnostní program ). Protože chceme, aby se nabídka obměňovala, chystáme program tématických akcí zaměřených na různé kuchyně světa. S našimi hosty chceme komunikovat, tak aby se necítili obtěžováni a přesto měli možnost svoje připomínky a postřehy nám sdělit. U RYTÍŘE JAKUBA z Kunratic bude krčmou a sálem pro vaši potěchu a relaxaci, proto se budeme snažit maximálně vycházet vstříc vašim požadavkům.

Nabídka nápojů ladí s jídelním lístkem a vhodně jej doplňuje. Točíme čtyři druhy piva, nechybí samozřejmě nealkoholické. Vinný lístek je sestaven převážně z kvalitních moravských vín ale jsou zde i vína italská, francouzská a také vína z exotičtějších oblastí.

Nově jsme otevřeli letní terasu, kde můžete ochutnat míchané nápoje, ledovou čokoládu, masa připravovaná na tále a řadu dalších specialit. Otevřeno denně od 11 - 23 hodin

O příjemnou atmosféru se bude snažit kolektiv proškolené obsluhy a kvalifikovaní kuchaři. Doufáme, že se stanete našimi stálými hosty a budete se k nám rádi vracet.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)