Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Restaurace Oliva - Praha 2 (restaurace)

Restaurace Oliva - Praha 2 (restaurace) [25803]



Majitelem restaurace je mladý manželský pár Svetlana a Peter Červenkovi, milovníci dobrého jídla, pití a žití s dlouholetými zkušenostmi v gastronomii, nejen z Prahy, ale i z jiných evropských měst /Wien, Berlin/. Jak jste si již určitě všimli, název restaurace je Oliva, proto chceme určitým způsobem rozšířit kulturu olivového oleje a oliv. V naší restauraci můžete ochutnat několik druhů olivového oleje z několika zemí, které dostanete jako pozornost s naším domácím chlebem.

Jídelní lístek je jednoduchý, přehledný, ale plný čerstvých pochoutek, plus bude doplňován denními specialitami. Jídelní lístek se bude měnit i podle ročních období.

Chceme vytvořit restauraci rodinného typu, kde bude příjemná, uvolněná atmosféra. Naši hosté budou z řad našich přátel, které už známe, ale i ty, které teprve poznáme.

Bez dobrého aperitivu, by to ani nemohlo začít, takže myslím, že si vyberete buď to z kvalitních lihovin, šampaňských vín, nebo z výborných koktejlů. Vinný lístek je složen jak z moravských, tak i z mezinárodních vín a myslím, že si vybere opravdu každý i náročnější zákazník.

Těšíme se na vaši návštěvu a dobrou chuť přeje OLIVA team.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)