Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » muzeum, galerie » Muzeum čokolády - Praha 2 (muzeum)

Muzeum čokolády - Praha 2 (muzeum) [25783]




1. české muzeum čokolády Vám nabízí spoustu zajímavých a netradičních zážitků. U nás se můžete seznámit s 3000 let starou historií čokolády, kdy ji využívali Mayové a Aztékové jako magický nápoj vyráběný z čokoládových bobů. Zjistíte, jak se čokoláda zpracovává v dnešní době a uvidíte výrobu pralinky živě přímo v našem muzeu. Nabízíme čokoládové potěšení pro všechny smysly! Jsme 1. Muzeum čokolády v České republice.
Kromě klasické historie čokolády a čokoládových exponátů disponujeme světově proslulou, unikátní kolekcí sta obrazů malovaných bílou, hořkou, mléčnou a barevnou čokoládou, jejichž autorem je profesor výtvarného umění a rýsování Vladomír Čech.
Naším hlavním heslem je: „Jsme mladé muzeum s veselým srdcem a živou duší.“ Proto nabízíme našim zejména dětským (ale nejen těm) návštěvníkům možnost, namalovat si vlastní obrázek čokoládou, vytvořit si vlastní čokoládu, pokreslit figurku barevnými čokoládami, to vše formou různých workshopů.
Dále pořádáme „Čokoládové Party“ ve spolupráci s místní restaurací, kde se podává ryze čokoládové menu v kombinaci s prohlídkou a workshopy.
V neposlední řadě nabízíme čokoládové masáže celého těla v provedení profesionálního maséra. Nebo si můžete posedět v naši čokoládové kavárně u vchodu v muzeum a ochutnat např.: domácí vafle s ovocem čokoládou a šlehačkou, čokolikéry a 25 druhů horké čokolády.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)