Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Sushi Islands - Praha 2 (restaurace)

Sushi Islands - Praha 2 (restaurace) [25741]



Rozmanitost sushi je s jeho rozšiřující se popularitou stále bohatší. Na dovednosti sushi je krásné to, že i stejné suroviny dokáže zkušený sushi mistr upořádat tak, že každý z nich vytvořený sushi kousek může zachutnat úplně jinak.
Je pro nás vítanou výzvou, nemá-li host ryby zrovna v oblibě. Rádi se mu pokusíme pomoci v objevování nečekaných lahodných chutí. Má-li rád steaky, možná jej zaujmeme sushi kouskem, který prošel lehkou tepelnou úpravou. Takové aburi sushi nebo speciální plamenem ožehlá rolka obvykle dokáže hosta naladit na další sushi zážitek.
Nabídka speciálních rolek je nekonečná! Sushi mistr má vždy další a nové nápady, jak hosta potěšit. A rád také přijímá hostovy vlastní náměty na tu pravou rolku pravé chuti v pravý čas.
Stále větší oblibě se těší naše vegetariánské rolky. Proč je tedy také neochutnat? A ani milovníci sladkých teček nepřijdou zkrátka. Výběr sladkých sushi bohatě plněných čerstvými druhy ovoce je spolehlivě uspokojí. Itadakimasu! Dobrou chuť!
Znalci obvykle zůstávají věrni tradičním formám japonského sushi. Zde je budeme přesvědčovat dokonalostí provedení a řemeslného zvládnutí každého jednotlivého kousku.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)