Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Restaurace Hole In One - Praha 10 (restaurace)

Restaurace Hole In One - Praha 10 (restaurace) [25726]



Nabízíme vám široký sortiment minutkových jídel, tradičních českých pokrmů. ale i výběr argentinských steaků na grilu. Samozřejmostí je i něco malého k pivečku a mnoho dalších. Vše je doplněno bohatou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů a míchaných nápojů. Je možno sem přijít na výborný oběd, stejně dobrou večeři nebo třeba jen tak na pivo a něco malého k němu.

Na každý pracovní den pro Vás připravujeme speciální nabídku hotových jídel podávané denně od 11:00 do 15:00 hodin. Po předchozí dohodě je možná i objednávka a rozvoz denní nabídky po Praze.

Restaurace poskytuje veškeré gastronomické služby také pro soukromé i firemní oslavy, narozeniny, večírky, svatby, slavnostní raut, třídní sraz, oslavy všeho druhu a podobných akcí. Naše restaurace Vám nabízí 80 míst k sezení. Speciálně pro tyto akce Vám sestavíme menu dle Vašeho přání.

Milovníci sportu u nás mohou sledovat přenosy utkání na dvou plazmových televizích a jednom plátnu, na které uvidíte z jakéhokoliv místa naší restaurace. dále si můžete pustit Vaší oblíbenou muziku z našeho jukeboxu.

Naší specialitou je pravý irský klenot Guiness – černé pivo, které je charakteristické svou silnou a tuhou konzistencí.

To vše můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší bohaté vinotéky. V naší restauraci Vám dále nabídneme dva druhy českého chmelového zlata – Pilsner Urquell a Gambrinus.

Nejen osobitý styl naší restaurace, ale i příjemná a vstřícná obsluha Vám zajistí hezké chvilky v prostředí Hole In One, kam se budete rádi vracet.

Tak neváhejte a přijďte k nám ochutnat svět! Těšíme se na Vaši návštěvu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)