Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel U Šuterů - Praha 1 (hotel, restaurace)

Hotel U Šuterů - Praha 1 (hotel, restaurace) [25681]



10

Hotel U Šuterů je malý útulný hotel, situovaný v historickém centru Prahy, přibližně 100 metrů od Václavského náměstí a je tedy výborným výchozím bodem pro procházky nádherným centrem Prahy.

První zmínky o budově se dochovaly z roku 1383 a v prostorách restaurace, sklepení a většiny pokojů najdeme krásnou ukázku gotické architektury. V 18. století budova prošla náročnou barokní přestavbou, což můžeme pozorovat z vnějšího pohledu na budovu.

Hotel nabízí stylové a pohodlné ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Pokoje prošly rekonstrukcí a jsou nově zařízeny stylovým nábytkem, který je citlivě zakomponován do gotické podoby interiéru budovy. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s fénem a jsou vybaveny satelitní televizí, telefonem s přímou volbou, minibarem a bezpečnostní schránkou.

V hotelu se nachází i velice známá restaurace U Šuterů, kterou pravidelně navštěvují známé osobnosti kulturního a politického života. V této restauraci si můžete vybrat z bohaté nabídky tradiční české a mezinárodní kuchyně.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)