Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Restaurace Mona Lisa - Praha (restaurace)

Restaurace Mona Lisa - Praha (restaurace) [25664]



Trochu z historie...

společnost MULDER s.r.o. vznikla za účelem provozování pohostinství.Tato společnost si plně uvědomila zvyšující se poptávku po vyšším standardu při zachování přijatelných cenových relací.

Na základě těchto skutečností bylo rozhodnuto o výstavbě restauračního zařízení jenž by splňovalo všechny atributy provozování gastronomie v novém miléniu. Rozhodnutí o umístění restaurace spočívalo na několika kritériích.V první řadě šlo o lokalitu historického centra Prahy, jenž si restaurace tohoto typu plně zasluhuje. Dále vyhovět potřebách zákazníků z hlediska dostupnosti nejen automobilovou dopravou, ale i městskou hromadnou dopravou - jenž se stává z mnoha hledisek oblíbenější. Nedílnou součástí tohoto projektu bylo zajistit prostory, které by odpovídali jak nárokům na interiér, technickým a hygienickým požadavkům, tak i solidností objektu v němž by se měli prostory nacházet. Vše jsme nalezli "pod jednou střechou" a to v domě jehož vlastníkem je a.s.Financia Realitní.Solidnost této společnosti je známa a hovoří v to i složení institucí a firem, jenž zde spokojeně sídlí již řadu let.

Vlastní realizace projektu...

na základě vynikajících doporučení jsme sestavili tým odborníků. Projektanti pod vedením ing.Bludského a architekti vedeni ing.arch.Kapitánem vytvořili projekt propracovaný do nejmenších detailů. Spolu s podporou technického úseku majitele domu a projektem gastronomické části firmou Českomoravská gastronomická společnost se podařilo našemu týmu vytvořit pro naše zákazníky vynikající prostředí.

Restaurace již v provozu od 1. dubna 2000.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)