Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Restaurant Le terroir - Praha 1 (restaurace)

Restaurant Le terroir - Praha 1 (restaurace) [25647]



Le Terroir je dle encyklopedické definice místo původu, úrodná půda, případně místo zrodu. Pro nás je tím vším, jakousi matkou všech chutí, sídlící hluboko v nás samých.
A proto věříme, že v naší restauraci na Starém městě, jen několik metrů pod zemí, v klenutých prostorách románského sklepa, objeví každý  gourmet neprobádané chutě svých představ. Gourmet restaurant Le Terroir neohromuje svou klientelu vzhledem nebo okázalostí, ale naopak tím, co najdete pod povrchem věcí, v původu surovin, v kreativních kombinacích mámivých receptů spolu s opojnými víny.
Menu se u nás mění pravidelně jednou za čtyři týdny. Vždy je sestaveno podle toho, co je pro dané roční období typické, ať už se jedná o čerstvé podzimní lanýže z Perigordu, či křupavý jarní chřest z Polabí. Díky tomu si v Le Terroir nikdy nebudete připadat jako ve stejné restauraci, ale pokaždé tak trochu na nové "půdě", kterou je potřeba objevit.
Přijďte tedy vyzkoušet, jak chutná v opravdové signature restauraci v Praze. Jan Punčochář  se na vás i se svým týmem těší.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)