Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Nymburk » restaurace, hostinec » Restaurace U Gregorů - Nymburk (restaurace)

Restaurace U Gregorů - Nymburk (restaurace) [25571]



Restaurace U Gregorů, v širším povědomí známá také jako Géčko, se nalézá v historickém centru bývalého královského města Nymburka. Výrazná stavební úprava domu se uskutečnila v roce 1885. Ve městě vyhlášeném svojí pivovarskou tradicí náleží restaurace U Gregorů k tradičním místům pivní kultury. Podle dlouholetých majitelů se restaurace též lidově nazývala U Kolandů. Nejdříve byla známá jako Plzeňská, později se zde začal točit Budějovický Budvar. Restaurace U Gregorů se v průběhu let stala také kulturním místem společenského setkávání nejrůznějších osobností a postav města na Labi.

V roce 2011 se uskutečnila celková rekonstrukce objektu. Autorem architektonického návrhu obnovy a nového interiérového designu restaurace je nymburský rodák a významný filmový architekt Jan Vlasák. Obnova byla vedena snahou o moderní pojetí tradiční restaurace s důrazem na zachování některých prvků původního interiéru.

V tradici místa a jména restaurace chceme pokračovat, a proto jsme se zaměřili na tradiční českou kuchyni v moderním pojetí. Pivo nabízíme rovněž tradiční: Budějovický Budvar a Plzeňský Prazdroj. V rámci podpory menších českých pivovarů vám budeme každý měsíc nabízet jednu značku. Nabídku nápojů rozšiřujeme o kvalitní vína z moravských sklepů. V naši kuchyni vaříme z čerstvých surovin. Naše menu není nekonečné, za to však nabízí prověřenou kvalitu a výtečné gastronomické zážitky.

Restaurace je rozdělena na nekuřáckou a kuřáckou část. Najdete zde jak zimní zahradu, tak i letní posezení na zahrádce s grilem. Salonek situovaný v prvním patře může být využit pro konání svateb, rodinných oslav, abiturientských srazů a jiných akcí. Nezapomínáme ani na rodiny s dětmi, pro které tu máme útulný dětský koutek.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)