Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Nymburk » restaurace, hostinec » Restaurace U Kotherů - Nymburk (restaurace)

Restaurace U Kotherů - Nymburk (restaurace) [25570]


    další pojmenování: Dřevák

Nymburská restaurace „U Kotherů“, mezi lidmi známá i pod názvem „Dřevák“, byla otevřena 19. února 1987. Majitelem byla Jednota SD Nymburk a vedoucím Miloslav Kothera. V roce 1992 byla Miloslavu Kotherovi  převedena do nájmu a pod tímto vedením působí až do dnešních dnů. V uplynulých více než 25 letech došlo v naší restauraci k mnoha změnám. Postupně byla zrenovována celá restaurace i pivnice, takže hosty nyní přivítá příjemný, stylově zařízený interiér. Co se naopak nezměnilo, je od začátku oblíbená značka piva Gambrinus Premium 12°, kterou v roce 2001 doplnil Pilsner Urquell 12°. Pivo Vám načepuje profesionálně proškolený výčepní, který se o piva dobře stará. Tato piva jako jediná restaurace v Nymburce čepujeme z tanků. Samostatnou kapitolou je vyhlášená kuchyně – z denní nabídky či stálého minutkového jídelního lístku si vybere opravdu každý.

Restaurace „Dřevák“ se také pyšní zastřešenou letní zahrádkou. V horkém letním dni byste těžko hledali větší pohodu, než při posezení na naší zahrádce s právě natočeným půllitrem osvěžujícího piva. Srdečně vítáni jsou i hosté s dětmi – kromě dětského koutku je našim malým návštěvníkům k dispozici udržované dětské hřiště, které je oploceno, takže se rodiče nemusí obávat o bezpečnost svých ratolestí.

Dokonalost dělají detaily, a proto dbáme i na zdánlivé maličkosti – bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, velkoplošné projekce sportovních přenosů či denní tisk zdarma. Dovoluji si Vás proto srdečně pozvat k návštěvě restaurace „Dřevák“ v Nymburce. Věřím, že budete s našimi službami spokojeni a budete se k nám rádi vracet.

Miloslav Kothera, majitel restaurace


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)