Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » pension » Penzion U Šlechtů - Sněžné (pension)

Penzion U Šlechtů - Sněžné (pension) [25516]




V roce 2003 byla zahájena rozsáhlá rekonstrukce a přístavba za účelem zřízení ubytovací kapacity cca 28 osob a zkvalitnění, respektive rozšíření stravovacích služeb. Ubytování je zajišteno (od června 2004) v 10 dvou až čtyřlůžkových pokojích, které byly zřízeny v podkroví po rekonstrukci krovu a krytiny. Stravování bylo rozšířeno o samostatnou stravovací a případně společenskou místnost. 

Každý pokoj je vybaven kompletním sociálním zařízením ve formě WC, umyvadla, sprch nebo vany. Včetně standardního vybavení je Vám též k dispozici televize s našimi i satelitními programy. Cena lůžka je se pohybuje v závislosti na sezóně a akčních nabídkách umístěných na titulní straně webu. Naše restaurační zařízení je Vám k dispozici od 8.00 do 21.30. Snažíme se plně se přizpůsobit Vašim potřebám. V případě kompletního naplnění našich ubytovacích možností (vícečlenná rekreace, firemní školení) jsme ochotni se s vámi domluvit na výhodných cenách. 

Běžně poskytované slevy naleznete v oficiálním ceníku podle obsazených dní. Pro školení firem je možná celodenní rezervace salonu (30 míst) s televizí, videem a případnou projekcí. V letních měsících je možné využít přilehlou oplocenou zahradu s pergolou, stánkem a venkovním grilováním. K dispozici je úschovna kol i lyží, v okruhu 100 m. můžete využít krytý bazén, posilovnu, saunu, rybník s pláží v zimním období též sjezdovka ve Svratce nebo Novém Jimramově. Velmi se na Vaši návštěvu těšíme a přejeme Vám příjemný pobyt v srdci Českomoravské vrchoviny a zároveň v nejčistším prostředí naší republiky. Pro návštěvníky nabízíme celoroční provoz restauračního zařízení o celkové kapacitě cca 40 osob. Restaurace je situována na křižovatce turistických cest v centrální části Žďárských vrchů. Je zaměřena na stravovací služby pro široké spektrum turistické veřejnosti se zaměřením na pěší, lyžařskou a cyklistickou turistiku. Za dobu svého provozu (od roku 1999) se stala vyhledávaným cílem a střediskem turistiky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)