Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » hotel, hostel » Hotel Skála - Malá Skála (hotel, restaurace)

Hotel Skála - Malá Skála (hotel, restaurace) [25502]




Rodinný Hotel Skála se nachází mezi Turnovem a Železným Brodem cca 90km severně od Prahy v krásném maloskalském údolí řeky  Jizery přímo v srdci Českého ráje. Obec Malá Skála a její romantické okolí je pro svou polohu právem nazývána “perlou“ Českého ráje.

Hotel Skála je snadno dostupný autem, autobusem i vlakem a disponuje vlastním parkovištěm, výtahem a bezbariérovým přístupem.

Kapacita Hotelu Skála je 70 lůžek v příjemných apartmánech, jednolůžkových, dvoulůžkových a více-lůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou plně vybaveny, včetně TV a mají samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Nekuřácká restaurace s kapacitou 90 míst je členěna na tři polo-oddělené prostory. V kuřácké části spojené s barem je 16 míst. Pro semináře, školení, firemní setkání či rodinné oslavy jsou k dispozici dva oddělené salonky se základním konferenčním vybavením. Za příznivého počasí máte možnost příjemného posezení na venkovní zastřešené terase, kde Vám rádi nabídneme naše speciality připravované na grilu přímo před vašima očima.

Přímo v Hotelu Skála je k dispozici úschovna kol, sauna, kulečník, stolní tenis.

Rodinám s dětmi nabízíme :  snadný přístup s kočárkem do hotelu, vybavený dětský koutek s možností hlídání, dětský set (postýlka, lůžkoviny, nočník), dětská židlička v restauraci, možnost ohřátí pokrmu vč. horké vody, dětské menu,  společenské hry k zapůjčení.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)