Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Liberec » hotel, hostel » Hotel Zámecká konírna - Vratislavice nad Nisou (hotel)

Hotel Zámecká konírna - Vratislavice nad Nisou (hotel) [25474]




Privátní osobitý a ve svém pojetí jedinečný hotel Zámeckou konírnu s novým salonkem Vlasty Buriana najdete v Liberci Vratislavicích, při hlavní komunikaci směrem na Jablonec n/Nisou. Návštěvníci ocení přímé tramvajové spojení s centrem Liberce i Jablonce. Stylová hotelová restaurace s profesionální obsluhou patří k těm nejlepším v regionu a je vyhlášená výtečnou kuchyní o čemž svědčí i regionální certifikát Libereckého kraje SILVER QUALITY. Doslova kultovními jídly se stávající tři speciality Zámecké konírny: MASOVÁ SMĚS BARONA PRÁŠILA PODÁVANÁ NA JELENÍM PAROŽÍ, ZÁMECKÉ MEDAILONKY PROLOŽENÉ UZENÝM LOSOSEM PODÁVANÉ NA ZELENÝCH FAZOLKÁCH a ŠPÍZ IGNACE GINZKEYE, , jenž jsou tajemstvím místního šéfkuchaře, který vedl restauraci v SAN FRANCISCO.
Dalším kulinářským zážitkem jsou nabízené drůbeží a rybí speciality, připravované vždy z čerstvých surovin regionálních dodavatelů. Jejich příprava je tajemstvím pana šéfkuchaře. Osobitou a příjemnou atmosféru restaurace, bezchybnou obsluhu a nabídku vynikajících jídel dokonale dokreslují naše jedinečná a lahodná moravská vína z Lechovic, piva STELLA, VELVET a STAROPRAMEN 11%.

Hotel Zámecká konírna se nachází v Liberci, v klidné části Vratislavice nad Nisou.Hotel nabízí ubytování v 6 pokojích s 15 lůžky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)