Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Hotel Bat - Jemníky (hotel) [25435]



Pokud hledáte soukromí a klid, tak je náš hotel určen pro Vás. Zaručujeme Vám úplné soukromí v hotelu a hotelové restauraci, která slouží výhradně hotelovým hostům. Hotel je provozován s osobním přístupem ke každému hostu. Celý hotel je určen pouze pro hotelové hosty, případně jejich návštěvy. Díky malé kapacitě hotelu se veškeré úsilí vyvíjí ke spokojenosti hostů.

Ubytování v osmi dvoulůžkových pokojích. Vybaveno manželskou postelí s ortopedickou zdravotní matrací. Vybavení pokojů : TV, SAT, Trezor, Wifi Internet(zdarma), fén, WC, tři pokoje s vanou, čtyři pokoje se sprchovým koutem. Jeden pokoj vybaven hydro-masážní vanou. Při větším počtu hotelových hostů grilování zdarma.

V ceně pokojů je zahrnuta snídaně, parkování v hotelovém areálu, Wifi internet(zdarma), venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou a protiproudem. Hotelový hosté mohou využít dvou venkovních grilů, které se nacházejí na terase hotelové restaurace a v okrasné zahradě. Hotelovým hostům zaručujeme absolutní soukromí.

Hotelová Restaurace je určena pouze pro hotelové hosty. Otevírací doba pondělí až čtvrtek od 18:00 do 21:00. Sobota a neděle zavřeno. Restauraci lze pronajmout na pořádání školení, podnikových nebo soukromých večírků, narozeninových oslav, rodinných oslav, svateb, rautů a smutečních hostin. S možností grilování a po dohodě s využitím venkovního bazénu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)