Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Česká Lípa » restaurace, hostinec » Hotel Grand - Doksy (restaurace)

Hotel Grand - Doksy (restaurace) [25391]




Dovolte nám představit hotel Grand, který je vzdálen asi 700 m od Máchova jezera a je zasazen v centru malebného městečka Doksy.
Doksy se nachází v blízkosti hranic s Německem a Polskem a zároveň pouhých 75 km od hlavního města Prahy.
v Ubytovací kapacitu hotelu činí 31 kompletně vybavených dvou až třílůžkových pokojů a sedm apartmánů. Každý pokoj má vlastní WC, sprchu, telefon, TV + SAT a některé také telefon a připojení na internet. Hotel nabízí celkem 93 lůžek. Parkoviště pro hosty před hotelem je k využití zdarma a uzamčené parkoviště za hotelem je možno využít za poplatek.

Pro hotelové hosty, jakož i ostatní návštěvníky je k dispozici hotelová restaurace a kavárna s kapacitou celkem 100 míst. Dále také salónek pro cca 25 osob, vhodný pro firemní školení, předváděcí akce či jinou uzavřenou společnost. Interiér hotelu je zařízen v malebném stylu.
Hotelová restaurace nabízí vynikající mexickou i tradiční českou kuchyni s výběrem hotových a minutkových jídel každý den. Pořádáme zde večeře s živou hudbou a zábavné akce.

V létě je otevřená kamenná terasa s krbem, lákající své hosty na speciality na grilu, uzená vepřová kolena, vynikající studené pivo Budvar a romantické letní večery s živou hudbou a svíčkami na stolech.

Hotel Grand je vhodný nejen pro rodinné či skupinové pobyty, ale také pro poznávací zájezdy, kde tvoří základnu poskytující veškeré doplňkové služby včetně stravování a zprostředkovatelských služeb. Pořádáme rauty, společenské oslavy, firemní akce, svatby, předváděcí akce a vytvoříme Vám vhodné prostředí pro školení a firemní jednání.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)