Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » restaurace, hostinec » Hotel Montenegro - Bruntál (hotel, restaurace)

Hotel Montenegro - Bruntál (hotel, restaurace) [25370]




Hotel Montenegro Vám nabízí luxusní ubytování  v malebné části  podhůří Jeseníků ve městě Bruntál, které je pro svou výhodnou polohu  právem často nazýváno "vstupní branou do Jeseníků". V blízkém okolí se nachází spousta příležitostí pro horskou turistiku a lyžování (Praděd, Karlova Studánka atd.). Pro kulturní a společenské vyžití v našem městě naleznete  např. městské divadlo, kulturní středisko, moderní  kino Centrum, výstavní síně v Muzeu či v Galerii V kapli, dále fitcentra, kryté i venkovní koupaliště, solné jeskyně, tenisové kurty či zimní stadion  a  nespočet cenných  kulturních památek. Hotel disponuje vlastním bezplatným parkovištěm pro  osobní vozy i autobusy, bezbariérový přístup je zajištěn. Zasedací místnost o kapacitě min. 30 míst je plně k dispozici.

Všechny pokoje i apartmány jsou vybaveny vlastní koupelnou s vanou, WC, LCD TV , SAT, minibarem, telefonem  s přímou volbou  a připojení k internetu WIFI o výkonu 8 Mb. 

Recepce Vám v případě potřeby  poskytne sekretářské služby, službu buzení, směnárenskou činnost, úschovu cenných předmětů.

Hotelová restaurace poskytuje své služby denně od 07.00 do 23.00 hod. s  tuzemskou , italskou   a mediteránskou kuchyní,  včetně kulinářských specialit  z  Černé Hory.   Snídaňový servis probíhá od 07.00 do 23.00 hod.  formou švédských stolů a je zahrnut v ceně ubytování. Etážový servis jídel a nápojů na pokoj je Vám k dispozici od 07.00 do 23.00 hod denně, jídelní a nápojový lístek je přiložen v hotelových deskách na každém pokoji.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)