Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » restaurace, hostinec » Veteran car - Brno-Bohunice (restaurace)

Veteran car - Brno-Bohunice (restaurace) [25366]



Příjemné a klidné posezení s denním osvětlením, s velmi dobrou přístupností z centra a přesto zcela mimo ruch velkoměsta. Útulný interiér restaurace se nese v duchu historického motorismu a dobových motoristických relikvií. V restauraci je připraveno 36 míst, dalších 20 je k dispozici v salonku a v letních měsících je otevřena i terasa, kde může na čerstvém vzduchu posedět až 43 návštěvníků. Před restaurací je zajištěno dostatečné množství parkovacích míst i při plném obsazení podniku.

Výtečná kuchyně

Pokud si chcete opravdu pochutnat, jste na té správné adrese. Máme připravenou širokou nabídku těch nejlepších jídel, které pro Vás připravujeme z vybraných surovin. Na výběr máte ze široké nabídky minutkových jídel, spoustu desertů a pohárů. Profesionální, příjemná a rychlá obsluha každého návštěvníka je samozřejmostí.

Speciální příležitosti

Restaurace Veteran car Brno je ideálním místem pro Vaši sváteční příležitost. Stylový interiér restaurace spolu s vybranou kuchyní a dostatečnou kapacitou podniku, je přímo předurčen ke svatební oslavě, firemnímu večírku, oslavám promoce nebo jiné společenské akci. Svatební oslavy patří mezi nejžádanější služby.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)