Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » chata, chalupa » Horská chata Bílá - Bílá (chata)

Horská chata Bílá - Bílá (chata) [25355]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Horská chata Bílá se nachází v centrální části obce Bílá, uprostřed CHKO Beskydy a je ideálním výchozím místem pro letní i zimní turistiku. V obci Bílá se nachází jedno z nejlepších lyžařských středisek na Moravě. Horská chata Bílá je obklopena velkými udržovanými travnatými pozemky s venkovním koupáním, brouzdalištěm a hřišti, která jsou připravena pro Vaše aktivity. V případě nepříznivého počasí mohou naši hosté využít hernu s kulečníkem a stolním tenisem, stylově vybavenou halu s počítačem nebo prostornou kulturní místnost s barem a tanečním parketem. Horská chata Bílá Vám nabízí stravování formou polopenze v prostorné jídelně s kapacitou 100 míst. Ubytovací objekt chaty prošel v roce 2007 celkovou rekonstrukcí a byl vybaven novým masívním nábytkem Nový standard ubytování proto mohou využít jak turisté, cykloturisté, lyžaři, rodiny s dětmi, tak i školy v přírodě, ozdravné pobyty nebo sportovní soustředění. Horská chata Bílá má velmi dobrou dostupnost i v zimním období a nabízí vlastní parkoviště pro osobní automobily i autobusy v areálu chaty. Chata má bezbariérový přístup a je vybavena Wi-Fi připojením k internetu zdarma.

Horská chata Bílá nabízí ubytování pro 83 osob ve 4 dvou-, 3 tří-, 14 čtyř- a 2 pětilůžkových pokojích: (ubytování typu A)

- 5 nadstandardních pokojů s vlastním sociálním zařízením a barevnou televizí se satelitním příjmem (ubytování typu B)

- 18 pokojů, umyvadlo s teplou vodou přímo na pokojích, WC a sprcha na každém patře Horská chata Bílá Vám nabízí stravování formou polopenze. Jídelna je prostorná - s kapacitou 100 míst.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)