Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Autokemp Lučina - Lučina (kemp) [24966]




Autokemp se nachází na levém břehu údolní nádrže Žermanické přehrady, v obci Lučina (region Moravy a Slezska). Je vzdálen několik kilometrů od Havířova,Frýdku-Místku a Ostravy.Vhodný je  pro trávení rodinné dovolené, koupání, rybaření, relaxaci, sportovních aktivit a turistiky. V okolí naleznete mnoho zajímavých míst např. zámek ve Frýdku, Tošanovicích a Hnojníku, kostel sv. Bartoloměje, Těrlický mlýn s větrnou turbínou a další.

Je to kemp s dlouholetou tradicí a dobrými službami. V areálu se nachází restaurace v provozu od 10hodin s venkovním posezením, velkou kapacitou míst v restauraci, velkoplošnou projekcí, stolním fotbálkem, elektronickými šipkami, kvízovým automatem a jukebox. Nabízíme výbornou domácí kuchyni. Výběr z hotových jídel a minutek, 5ti druhů čepovaného piva, kofolu, mražených pochoutek a velký výběr alko i nealko nápojů. Pořádáme firemní akce, rodinné oslavy, srazy, víkendové taneční večery, zábavy a různá setkání.

Dále zde najdete recepci, která je v provozu od 7:00 - 21: 00 hod. Naše recepční Vás ubytují, zapůjčí gril, různé sportovní pomůcky  a prodají dřevěné uhlí na grilování. Můžete také využívat společnou kuchyňku, sportovní hřiště, ohniště a společenskou místnost. Najdete i parkovací místa přímo v areálu i mimo kemp. V obci najdete místní obchody vzdálené cca 600m od kempu.

Ubytovat se u nás můžete v hotelu, v chatkách, v karavanech či stanech. Sociální zařízení se nachází na 6ti komfort chatkách, v hotelu a v budově recepce. K oplocenému kempu patří stánek s celodenním občerstvením a louka na stanování s přístupem k vodě. Součástí stanoviště je příjezdová cesta pro spouštění motorových člunů do vody


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)