Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Náchod » pension » Penzion Rozálie - Náchod (penzion)

Penzion Rozálie - Náchod (penzion) [24935]




Penzion Rozálie se nachází v I. a II. patře domu čp. 44 na Masarykově náměstí v centru Náchoda. V této nově zrekonstruované části objektu jsme pro Vás připravili příjemné ubytování s výhledem na náměstí, náchodský zámek a vyhlídku pod Dobrošovem. Náchodské náměstí bezprostředně navazuje na zámecký park, který je možné projít do okolních lesů do přírody.

Penzion Rozálie je nekuřácký. Na balkónech, které jsou součástí pokojů, je kouření povoleno.

Penzion Rozálie poskytuje ubytování na pár nocí či na celé měsíce, penzion Rozálie totiž ani drahým hotelem ani levnou ubytovnou, ale moderní alternativou jak bydlet v centru Náchoda v zařízeném apartmánu s dostatečným soukromím a službami na dosah ruky a to bez zbytečných starostí spojených s bytem. Parkoviště je přímo u penzionu a pro naše hosty je bezplatné.

V penzionu je možné domluvit se anglicky a německy.

Ubytování:

Penzion Rozálie nabízí uvytování ve velmi prostorných nadstandardních dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek, apartmány se dvěmi ložnicemi a s možností přistýlky. V nabídce je také standardní pokoj s možností přistýlky.

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnu se sprchovým koutem, TV se satelitními programy, domácím telefonem, varnou konvicí a ledničkou. V apartmánech je vybavena kuchyňská linka (základní nádobí), lednička, mikrovlnná trouba, varná deska nebo dvojvařič. Standardní pokoje nemají ledničku.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)