Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Teplice » divadlo » Divadlo M - Duchcov (divadlo)

Divadlo M - Duchcov (divadlo) [24816]



Divadlo "M" založili v roce 1994 manželé Milan a Marie Petrovští jako hudební divadlo. Za dobu své existence vystupoval soubor divadla nejen v naší republice, ale také v zahraničí. Za čtrnáct divadelních sezón má na svém kontě více jak 4000 divadelních představení. Manželé Petrovští jsou také zakladateli a majiteli prvního soukromého kamenného divadla v ČR Divadla "M" se stálou scénou v městě Giacoma Casanovy Duchově.

 V nabídce divadla naleznete hudební pohádky pro děti, hudební komedie, kabarety i písničkové pořady. Zajišťujeme vystoupení populárních osobností kulturního života, moderování akcí, programy na plesy, firemní akce, hostesky i klubové pořady se známými osobnostmi, Mikulášské nadílky i dětské dny vše možno zajistit včetně ozvučení. Po dohodě s pořadatelem postavíme jakékoli programy na klíč. Na zámcích během turistické sezóny ztvárňujeme živé postavy z historie zámku (postaveno vždy na klíč jednotlivých objektů) vše proloženo hudbou a písničkami.

 V nabídce letošní 15. divadelní sezóny je 25 titulů. Věříme, že si některý z nich vyberete. Těšíme se na vás a rádi k vám přijedeme.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)