Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Tábor » camp, rekreační areál, tábořiš » ATC Knížecí rybník - Tábor (kemp)

ATC Knížecí rybník - Tábor (kemp) [2446]



54 23 2

HOTEL - KEMP - Knížecí rybník

Je situován v příjemné a klidné lokalitě mezi lesem a rybníkem, zároveň je však velice dobře dosažitelný. Nachází cca 5km východně od centra města Tábora. Autem - v těsné blízkosti silnice č.19, směr Brno, sjezd č.79 z dálnice D3 směr Pelhřimov. Městskou hromadnou dopravou - linka č.30 - zastávka v blízkosti kempu, cca 15 min. jízdy do centra Tábora.

Areál ATC Knížecí rybník nabízí možnost ubytování:

v nově zrekonstruovaném Hotel & wellness - v celkem 23 pokojích s celkovou kapacitou 54 lůžek, pokoje s balkonem výhledem přímo na hladinu Knížecího rybníka. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV, ledničku, vše ve čtyřhvězdičkové kvalitě.

 Nejen ubytovaní hosté mohou k relaxaci využít nové wellness – finská sauna, bio sauna, pára,vířivka, relaxační zóna, venkovní ochlazování v rybníce.

 Na střeše hotelu se nachází sluneční terasa s výhledem do okolí, na kterou mají přístup pouze hosté hotelu a wellness. Sluneční terasa slouží jak k dennímu slunění, tak i k příjemnému večernímu posezení.

Dále nabízíme ubytování v moderních apartmánech s teráskou, které se nachází přímo na břehu Knížecího rybníka. Apartmány jsou pro 4 osoby (2 ložnice, vybavená kuchyně, vlastní koupelna se sprchovým koutem, závěsným záchodem a umyvadlem, TV, topení)

nebo sezoní ubytování v 3, 4, 6-ti lůžkových chatkách, buňkách a srubech se základním vybavením (válendy nebo palandy, stůl, židle, skříně, přikrývky, lůžkoviny, lednička, zásuvka na 220 V). V chakách je zakázano používat el. vařiče.

Většina chatek přímo na břehu rybníka.

Odděleně od chatek jsou k dispozici nové sprchové automaty, umývárny,WC a prádelna, kuchyňka.

Po celém areálu kempu je vybudován rozvod pitné vody ve volně přístupných stojáncích.

a dále dostatečně volných prostor v kempu pro ubytování ve vlastním zařízení jako jsou stany, karavany, mikrobusy s možností připojení na elektrický proud.

Stravování: celoročně otevřená restaurace s venkovní zastřešenou terasou nabízí menu v dobré kvalitě a přijatelných cenách (v sezoních měsících samoobsluha).

V areálu kempu je v letních měsících (červenec, srpen) otevřen stánek se základními potravinami a stánek s občerstvením.

Sportovní vyžití: v areálu jsou připravena asfaltová hřiště na volejbal, nohejbal a tenis, dále pingpongové stoly, lodě a šlapadla.

Sportovní rybolov: Povolenky možno zakoupit na recepci v kempu, není nutno vlastní rybářský lístek. Ceny povolenek: 200,- Kč/1den, 500,- Kč/týden, 900,- Kč/měsíc a 3 000,- Kč/roční.
Rybolov probíhá od 1. 5. do 30. 11.

Turistika: kromě bohatého spektra turistických cílů, které nabízí nádherná oblast jižních Čech, je kemp velice vhodným výchozím bodem například pro cyklistické i pěší výlety do nejbližšího okolí - historického města Tábora, Chýnova (rodiště a muzeum sochaře Františka Bílka), Chýnovských jeskyní, na Kozí Hrádek (působiště Mistra Jana Husa) nebo na zříceninu hradu Choustník.Vzdálenější cíle jako jsou: Červená Lhota, Hluboká nad Vltavou, Zvíkov, Orlík.

Půjčovna: v kempu je také možnost zapůjčení horských kol zn. Author s odpruženou vidlicí. Kola se půjčují pouze ubytovaným hostům za poplatek 150 Kč/den.


Akce: možnost pořádání nejrůznějších akcí jako např. školení, oslavy, svatby, teambuildingy. K dispozici je sál pro 50 - 100 osob. Kemp je svojí kapacitou a možnostmi vhodný pro uspořádání , školních výletů, soustředění sportovních oddílů a jiné skupinové pobyty, a to po celý rok. Pro tyto účely je také určen oddělený sál v přízemí hotelu a nově vybudovaná tělocvična.

Areál ATC Knížecí rybník je vhodný pro příznivce rybolovu, houbaření, turistiky, cykloturistiky, rekreačního sportu a hlavně pro příznivce klidu a pohody.


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)