Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Penzion Poříčí - Trutnov (pension)

Penzion Poříčí - Trutnov (pension) [24308]



Ubytování

Ubytovací část penzionu je v současné době v rekonstrukci Otevření se plánuje v příštím roce. Čeká na Vás komfortní a pohodlné ubytování na okraji města Trutnov v přátelské a útulné atmosféře našeho rodinného penzionu, kde můžete strávit klidné a odpočinkové noci. Ubytovací část je nekuřácká. Ubytování je vhodné pro jednotlivce i rodiny s dětmi, které si mohou v penzionu i jeho okolí užít nerušeného klidu i mnoha zábavy a her. Těšíme se na Vás!

Pokoje Každý pokoj má bezplatné připojení k internetu, minibar, SAT, TV, přehrávač DVD. Kapacita penzionu je 10 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Parkování s kamerovým systémem je zajištěno zdarma u objektu. V ceně ubytování je snídaně formou bufetu.

Restaurace

Kulinářství je jediné umění, které můžete ochutnat.... Vyzkoušejte kvalitní servis, užijte si přátelské atmosféry, excelentní pohostinnosti a příjemného prostředí našeho penzionu. Skvělá kuchyně je základem každé restaurace. Přijďte si vychutnat pestrou nabídku tradičních českých jídel, ale i něco z mezinárodní kuchyně včetně rybích specialit, pochoutek na grilu a další dobroty. Vaše jídlo vhodně doplní kvalitní česká točená piva nebo široká nabídka českých a zahraničních vín. Určitě si pochutnejte na palačinkách, zmrzlinových pohárech a dalších dezertech. Je samozřejmostí, že veškeré jídlo Vám zabalíme s sebou.

Naše kuchyně nabízí spoustu hotových jídel české kuchyně. Restaurace s barem a formanka je umístěna v přízemí. Je určena pro hosty penzionu i pro veřejnost. Součástí naší stálé nabídky je bohatý denní jídelní lístek. Přijímáme platby všech stravenek. Formanka disponuje 50-ti místy a je kuřácká. Kapacita restaurace je také 50 míst a je zcela nekuřácká. Srdečně Vás zveme na poslechové i taneční večery při svíčkách s živou hudbou. Vždy každý pátek od 20:00 hodin. U penzionu se také nachází venkovní zahrádka, která je umístěna na straně penzionu. Zde pro Vás připravujeme v letních měsících na objednávku (24 hodin předem) selátka, uzené kýty, pečená kolena a jiné dobroty. Posezení na naší zahrádce Vám zpříjemní slunečný letní den. Budete obslouženi pozorným, příjemnným personálem.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)