Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-západ » pension » Penzion U Kašných - Mníšek pod Brdy (pension)

Penzion U Kašných - Mníšek pod Brdy (pension) [24262]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

restaurace a penzion U Kašných se nachází v malé romantické vesničce Rymáni u Mníšku pod Brdy. V letních měsících je to ideální místo pro rekreaci v přírodě a sport. Zvláště příjemné je venkovní posezení s krásným výhledem a výběrem kvalitních jídel z domácí kuchyně Slávky Kašné. Ze sportovních aktivit nabízíme například bowling, šipky, stolní fotbal a kulečník.

Restaurace se rozkládá na dvě části. Jedna je vhodná pro příjemné posezení s přáteli, pro obědy, večeře a oslavy a druhá spíše pro sportovní vyžití. Ideální místo této restaurace vám umožňuje podnikat zdravé procházky do přírody a Brdských lesů, romantické projížďky na kole a houbaření.

Penzion je často vyhledáván pro ubytování návštěvníků Prahy, kteří hledají klidné, příjemné a cenově dostupné nocování. Věříme, že se Vám prostředí a příjemný interiér naší restaurace zalíbí. Penzion se nachází v Rymáni – asi 30 km od Prahy (cca 20 minut z centra Prahy) po dálnici směrem na Strakonice. Z této dálnice se sjíždí sjezdem na Mníšek pod Brdy a pak dále dle ukazatelů nejdříve na Čisovice a pak směr na Rymáně.

Srdečně Vás zveme, rádi Vám nabídneme vynikající kuchyni (jednotlivcům, skupinám, rodinám). Náš penzion se postupem času stal oblíbeným místem návštěvníků Brdských lesů nebo Prahy, kteří hledají klidné a pohodlné ubytování v přímé blízkosti hlavního města. Spokojenost naší klientely jsme si získali především individuálním přístupem a kvaltiními službami členů naší rodiny. Naším přáním vždy bylo, aby se zákazník u nás cítil jako doma.

Dále Vám doporučujeme ubytování v rodinném domě,který je od penzionu vzdálený 200m. Objekt je vhodný pro skupiny a rodiny s dětmi. Ubytování pro 15 osob v 5 ložnicích, jídelnou,kuchyní a 2 koupelnami s WC. K posezení láká zahrada s bazéném a grilem. Stravování je možné zajistit v našem pensionu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)