Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » pension » Penzion Crhan - Mikulov (pension)

Penzion Crhan - Mikulov (pension) [24185]



Pension se nachází v klidné části malebného městečka Mikulova. Jedninečné umístění pensionu Vám nabídne kouzelný pohled jak na vinice, tak i na celé panorama města Mikulova lemovaného příhraničním Rakouskem.

Rodinný pension s 18tiletou tradicí je ideálním místem k Vaši dovolené či pouhému přenocování. Nabízíme ubytování v šesti dvou-čtyřlůžkových pokojích (s možností přistýlky) a vlastním sociálním zařízením. K dispozici Vám bude terasa a zahrada venkovského stylu s posezením, houpačkou, grilem, ohništěm a zákoutími pro děti - bazének, pískoviště, skluzavka, atd.

Pro ty, kteří rádi objevují přírodu se v těsné blízkosti pensionu nachází Turold s nově otevřenou jeskyní. Pro ty, kteří upřednostňují spíše dary přírody najdou svůj cíl o pár kroků dále, ve vinných sklípcích. Ještě „o pár kroků" dále můžete objevovat krásy nově zrekonstruovaného Kozího hrádku, mikulovského zámku či židovského hřbitova. Pro trénované čeká Svatý kopeček a cykloturistické trasy.

V pensionu se nachází šest dvou-čtyřlůžkových pokojů s možností přistýlek. Každý pokoj je vybaven barevnou televizí, ledničkou, fénem, stolními hrami a vlastním sociálním zařízením. Pokoje se nachází v prvním patře a v nově zrekonstruovaném podlaží „Yellow Submarine" (snížené přízemí). Ve většině pokojů je k dispozici wifi připojení (pro méně šťastné čeká vynikající signál na terase).

Cena lůžka se pohybuje v rozmezí 300 Kč - 400 Kč/ 1 noc. Cena se odvíjí od počtu osob na pokoji a též umístěním pokoje. Podlaží Yellow Submarine je cenově zvýhodněno.

Pro ty, kteří se chtějí mordovat vařením i na dovolené, je k dispozici na každém patře plně vybavená kuchyňka (sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar a nádobí). Pro méně zdatné v případě zájmu zapůjčíme kuchařku.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)