Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » pension » Chata Na mlýně - Horní Město (pension)

Chata Na mlýně - Horní Město (pension) [24063]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Najdete nás v předhůří Jeseníků poblíž města Rýmařov, od něhož jsme vzdáleni 5 km.
Velkou výhodou naší polohy je klidné místo téměř jako Na samotě u lesa - ovšem pro hosty jsou k dispozici i moderní vymoženosti jako je třeba internet.

Celková kapacita pensionu je 40 osob, je možné tedy u nás příjemně strávit dovolenou s přáteli, ale též třeba firemní víkend nebo školu v přírodě či sportovní soustředění. Nabízíme jak ubytování v plně vybaveném rodinném pokoji s vlastní koupelnou a WC, tak též cenově výhodné pokoje se společným soc. zařízením. V chatě se též nachází restaurace s nabídkou teplých i studených jídel, dobrého piva a dobré nálady :-)

Rýmařovsko je kraj, jenž je známý svými přírodními poklady i památkami. Například přímo po proudu potoka Huntavy navštívíte Rešovské vodopády, přes kopec se pak nachází známý hrad Sovinec s jeho bohatou historií a neméně atraktivními víkendovými programy. Na své si u nás přijdou jak milovníci turistiky, tak cykloturisté nebo lyžaři. Upravené běžecké stopy naleznete přímo v Horním Městě a lyžařské areály jsou v okolí do 20 km hned tři.

Celé první patro našeho penzionu je vyhrazeno ubytování. Celková kapacita je 40 nocležníků. Nabízíme dvě kategorie pokojů, lišící se vybavením, cenou a komfortem.

V prvé řadě se jedná o hotelový apartmán či chcete-li rodinný pokoj pro 2+4 hosty. Je umístěn v klidnější části domu a skládá se ze dvou samostatných místností, které jsou chodbičkou spojeny s nově zrekonstruovanou koupelnou a WC.

V ložnici najdete dvojlůžko, v obývacím pokoji též a navíc je zde rozkládací pohovka pro další dva ubytované. Každý z pokojů je vybaven masivním nábytkem, vlastní TV a připojením k internetu. Okna jsou orientována k západu, takže si zde za pěkného počasí vychutnáte slunce dlouho do večera.

Pro méně náročné klienty, skupinové zájezdy a školy
máme připraveny pokoje pro 2-6 osob, některé s možností přistýlky.Jsou vybaveny klasickými i patrovými postelemi, skříněmi pro uložení svršků cestovatelových, na podlaze je koberec a na oknech závěsy a záclony. Na patře je pěkné společné sociální zařízení a WC.

pokoj č.
lůžek
orientace
101
4 (5)
Z
102
6
J
103
6
J
104
6
S
105
4 (5)
SV
106
2
V
107
4
S

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)