Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Penzion Vinoř - Horní Maršov-Dolní Albeřice (pension)

Penzion Vinoř - Horní Maršov-Dolní Albeřice (pension) [24022]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Penzion Vinoř se nalézá v malebném údolí v Dolních Albeřicích uprostřed panenské přírody v klidné části východních Krkonoš, 3 km nad obcí Horní Maršov, 158 km severovýchodně od Prahy, stranou od hlavní komunikace v blízkosti 3 známých lyžařských středisek - Jánských Lázní, Pece pod Sněžkou a snowparku Mladé Buky.

Penzion má kapacitu 60 míst, je Vám k dispozici celoročně a nabízí více než domácí prostředí s výbornou rodinou kuchyní, profesionálním a vstřícným přístupem personálu, pocitem komfortu a soukromí v členitém prostředí interiéru. Díky své poloze v klidném prostředí a neporušené přírodě je ideálním místem k odpočinku i k aktivní rekreaci - pěší turistice, cykloturistice, lyžování, klasickému lyžování, koupání, rybaření, houbaření, atd...

Penzion je vhodný k pořádání rodinných oslav, svateb, školení, seminářů, pobytů škol v přírodě apod... K Vašemu pobytu lze připojit společenské akce s muzikou a doprovodnými akcemi např. - opékáním selete a jiných pochoutek na rožni.

Pouhých 50m od penzionu je od letošní zimy v provozu nově otevřený vlek. V blízkosti penzionu je k dispozici vlek s lyžařskou školou, který potěší především začátečníky a rodiny s dětmi. Necelý kilometr od penzionu se nalézá další vlek, který se zavděčí lyžařům a snowboardistům každého věku a úrovně. Do ski areálů jezdí skibus se zastávkou přímo před penzionem ZDARMA!!! Lyžařská střediska Černá Hora - Jánské Lázně, Pec pod Sněžkou a snowpark Mladé Buky jsou v dosahu 9 km.

Poblíž našeho penzionu naleznete upravované běžecké tratě, které Vás provedou krásnými zákoutími našich nejznámějších hor a po jejichž hřebenech dojedete na naši nejvyšší horu Sněžku. Na penzionu je k dispozici anglicky mluvící instruktor snowboardingu.

V létě a za nepřízně počasí máte možnost navštívit spoustu vzácných památek a kulturních akcí v blízkém okolí a provozovat všechny různé druhy sportů v přilehlých městech.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)