Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Karviná » pension » Penzion Zámeček - Český Těšín (pension)

Penzion Zámeček - Český Těšín (pension) [24016]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Český Těšín ubytování penzion Zámeček:
Pension zámeček leží v poklidné oblasti poblíž Beskyd, na Severní Moravě. Jeho umístění poblíž centra města Český Těšín z něj činí atraktivní místo pro ubytování při pracovním jednání, ale i v případě rekreace. Úroveň ubytování v penzionu Zámeček snese ta nejpřísnější měřítka na komfort, čistotu, pohodlí a klid.

Zámeček Český Těšín penzion ubytování:
Luxusní penzion Zámeček poskytuje pohodlné ubytování v celkem 11 - ti dvoulůžkových pokojích - apartmánech s celkovou kapacitou 23 lůžek a možnost přistýlek. Většina pokojů penzionu Zámeček je podkrovních a součástí každého je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, nebo vanou, umyvadlo a koupelnové doplňky, LCD televizor se satelitním příjmem a samozřejmostí je vysokorychlostní připojení k internetu prostřednictvím signálu Wifi. Některé apartmány mají k dispozici také trezor, lednici a klimatizaci. Každý pokoj luxusního penzionu Zámeček je ve svém pojetí zcela originální a nabízí komfortní ubytování s osobitým stylem a maximální péčí o hosty.

Ubytování Český Těšín Zámeček penzion služby:
Recepce stylového penzionu Zámeček je hostům k dispozici 24 hodin denně, parkování je možné na hlídaném parkovišti, které je součástí penzionu Zámeček a stravování se nabízí v restauraci v objektu, kde se podávají bohaté snídaně formou švédských stolů. V letních měsících je k dispozici letní zahrada a nabízí se možnost osvěžit se na letním koupališti na ul. Hornická, zajezdit v jezdeckém klubu na ul. Slezská nebo navštívit půjčovnu motokár – na dopravním hřišti, Frýdecká 36.

Penzion Zámeček ubytování Český Těšín volný čas, okolí:
Při pobytu v moderním penzionu Zámeček se nabízí možnost navštívit mnohé historické památky v blízkém okolí. Skanzen Valašské lidové architektury v Rožnově pod Radhoštěm, městečko Štramberk se zachovalou válcovou věží, dřevěné kostelíčky na Prašivé, v Sedlištích anebo v Gutech. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici ZOO v Ostravě, aquapark v Olešné u Frýdku- Místku, luxusní aquapark v nedaleké Visle v Polsku či krytý bazén i koupaliště v Havířově. Turisticky atraktivní je rovněž výlet lanovkou na Pustevny. V zimě jsou v blízkém okolí k dispozici lyžařská střediska na Javorovém, v Řece a na Morávce. Milovníci golfu se mohou tomuto sportu věnovat v Beskydském golfovém klubu v Ropici, Čeladné a v Šilheřovicích. Blízkost státních hranic navíc vybízí k návštěvě Slovenska a Polska.




(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)