Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » pension » Chatapenzion Krásněves (penzion)

Chatapenzion Krásněves (penzion) [23785]




Objekt Chatapenzion Krásněves najdete 12 km severně od Velkého Meziříčí (sjezd z dálnice D1 na 146 km) a 16 km od okresního města Žďár nad Sázavou v nadmořské výšce 535 m.

Ve všech ročních obdobích je vynikající základnou pro klidné procházky, jízdy na kolech, sběr lesních plodů a v zimním období jízdy na běžkách, kdy se v každém okamžiku naskýtají nádherné pohledy na okolní krajinu.

K dispozici pro pobyt je jednak chata pro 6 osob a nově také dva apartmány jeden pro 4 a druhý pro 5 osob v přilehlém penzionu.

Máte-li zájem o pronájem chaty,pak můžete večery trávit v soukromí u venkovního posezení s venkovním krbem nebo můžete navštívit příjemné prostředí naší nekuřácké restaurace v objektu penzionu , který je vzdálen necelých 50m od chaty (na stejném pozemku). Vzhledem ke zdravému ovzduší je zde pobyt vhodný pro ozdravné pobyty dětí i dospělých, postižených vlivem civilizačních faktorů.

Pobyt v našich objektech je ideální rodinnou rekreací nebo zdrojem odpočinku a zábavy pro menší skupiny jak juniorů, tak i seniorů.

Výhradně pro ubytované hosty je k dispozici krytý, solárně vyhřívaný bazén o rozměrech 6,5 x 3,5 x 1,5 m. Bazén bývá obvykle v provozu od poloviny května do poloviny září.

Pro ty z Vás, kteří nemohou vydržet bez spojení s civilizací, je zde možnost zdarma využít připojení k internetu.

Pobyt je možné objednat vč. snídaně nebo s polopenzí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)