Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » hotel, hostel » Horská chata Hotel Bílá Strž (hotel)

Horská chata Hotel Bílá Strž (hotel) [23761]




Chata Bílá Strž byla po celkové rekonstrukci otevřena pro veřejnost na konci roku 2008 a nabízí celoroční provoz v atraktivní lokalitě nedaleko Železné Rudy. Chata se nachází v blízkosti železniční zastávky a společně s čistým ovzduším a výhledem na hřebeny „Královského hvozdu“ nabízí jedinečnou příležitost pro vaší rekreaci.

K dispozici je cca 45 lůžek v apartmánech či 2 nebo 3 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Stravování je zajištěno ve vlastní restauraci.

Chata je vhodná jak pro rodinné výlety v zimním nebo letním období, tak pro firemní večírky či soukromé oslavy.

V blízkém okolí naleznete značené pěší i cyklo trasy, které Vás zavedou k Černému a Čertovu jezeru, vodopádu Bílá strž, na vrchol Ostrý (1293m n.m.) Hojsovu Stráž, Prenet a Pancíř (1214m n.m.).

Pro zimní rekreaci je v blízkosti hotelu lyžařský vlek. Nároční lyžaři mohou využít sjezdové tratě SKI Areálu Špičák, včetně úschovy zavazadel a lyží po celou dobu pobytu. SKI Areál je od hotelu vzdálen dvě železniční zastávky (asi 15minut cesty). Běžecké trasy vedou přímo okolo hotelu.

V letních měsících je možno využít i posezení na terase nebo u venkovního krbu.

Pokud přemýšlíte o školním výletu, škole v přírodě, lyžařském kurzu nebo jiném zpestření školních povinností, vyzkoušejte naši nabídku. Umístění hotelu umožňuje opravdu plnohodnotný pobyt všem stupňů škol.

Pokud nás oslovíte a rozhodnete se strávit volné chvíle v krásné šumavské přírodě, vyjdeme Vám vstříc a určitě nalezneme termín pobytu, který by Vám vyhovoval.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)